Stiri de ultima ora

PROGNOZA METEO ANM. Vreme de primăvară în a doua jumătate din februarie. Se anunţă temperaturi de 16 grade

PROGNOZA METEO ANM. Vreme de primăvară în a doua jumătate din februarie. Se anunţă temperaturi de 16 grade
Meteo
PROGNOZA METEO ANM. Valul de ploi, lapovita si ninsori a intrat din aceasta noapte prin vestul tarii, iar astazi precipitatiile vor cuprinde arii extinse din România. Meteorologii vin cu veşti bune pentru săptămâna viitoare. Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade.

ESTIMĂRI METEOROLOGICE PENTRU INTERVALUL 17.02.2020 - 16.03.2020PROGNOZA METEO ANM Săptămâna 17.02.2020 – 24.02.2020Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul teritoriului.Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție vor face regiunile din sud-vestul țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale periodei.

PROGNOZA METEO ANM Săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și sud-estice.Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în regiunile sudice și sud-estice și apropiate de cele normale ale periodei în rest.

PROGNOZA METEO ANM Săptămâna 02.03.2020 – 09.03.2020Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

PROGNOZA METEO ANM Săptămâna 09.03.2020 – 16.03.2020Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice aceste perioade, în toate regiunile.Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea vestică a teritoriului și apropiat de cele normal pentru acest interval în rest.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus