Stiri de ultima ora

Ninsori și vânt puternic în vestul, nordul și centrul țării. Cer noros și ninsori slabe în București

Ninsori și vânt puternic în vestul, nordul și centrul țării. Cer noros și ninsori slabe în București
Meteo
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri o informare de ninsori şi vânt puternic pentru regiunile vestice, nordice şi centrale, inclusiv în zonele montane, valabilă până vineri dimineaţa.

Informare meteo de ger

Astfel, în intervalul 13 ianuarie, ora 10:00 - 15 ianuarie, ora 10:00, temporar va ninge în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar în zona de munte, prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de 1.520 litri/mp şi se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent.

În zona montană înaltă, cu precădere a Carpaţilor Meridionali, vântul va avea intensificări cu rafale, în general, de 60 - 80 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.Meteorologii avertizează că la sfârşitul săptămânii vremea va deveni rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa.

Cer noros și ninsori slabe în București

Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei de miercuri la Bucureşti, dar probabilitatea pentru precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare va fi redusă, arată prognoza specială pentru Capitală publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Noaptea, cerul va deveni variabil iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -4...-3 grade.

Joi, vremea va fi rece, cerul temporar noros, iar spre seară şi în prima parte a nopţii, va ninge slab și se vor depune 1...2 cm de zăpadă peste stratul deja existent.

Vântul va sufla slab și moderat (rafale de 25...35 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -5...-4 grade.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus