Stiri de ultima ora

Furtuni violente în Arad, Iași și Sibiu. Pompierii au salvat patru copii surprinși de o viitură pe râul Avrig

Furtuni violente în Arad, Iași și Sibiu. Pompierii au salvat patru copii surprinși de o viitură pe râul Avrig
Meteo
După călduri greu de suportat, vijeliile s-au abătut peste mai multe județe din ţară. S-au pornit brusc, nu au fost de durată, dar au lăsat în urmă pagube însemnate. Au smuls copaci din rădăcină, iar acoperișurile mai multor blocuri au fost trântite peste mașini.

Furtuni violente in tara

Vestul țării a fost greu încercat zilele acestea. După ce oamenii au avut de suportat temperaturi de 40 de grade, au fost surprinși de furtuni puternice. Copacii au fost puși la pământ pe Drumul Național 79A, între oraşul Chişineu-Criş şi comuna Sintea Mare, iar grindina a distrus culturile. Oamenii veniți la sărbătoarea orașului Chișineu Criș s-au speriat când au văzut că vântul puternic le distruge corturile.

Și în Moldova a fost vijelie. La Iași a plouat torențial, dar vântul a făcut cele mai mari pagube. A pus la pământ zeci de copaci și a smuls mai multe acoperișuri de pe blocuri. Mașinile parcate în apropiere au fost distruse. Peste 120 de ieşeni au cerut ajutorul pompierilor.

Iar în județul Sibiu a fost pericol din cauza unei viituri pe râul Avrig. Pompierii au salvat 12 persoane, dintre care patru copii care au rămas în mijlocul apelor.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus