Stiri de ultima ora

Cum va fi vremea în prima lună a anului 2021. Prognoza meteo actualizată de specialiștii ANM

Cum va fi vremea în prima lună a anului 2021. Prognoza meteo actualizată de specialiștii ANM
Meteo
În prima lună din anul 2021 meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit și precipitații normale.

28 decembrie – 4 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în zona Carpaților Meridionali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

4 - 11 ianuarieTemperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

11 - 18 ianuarieTemperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluiovmetric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.18 - 25 ianuarieMediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi posibil excedentare, local, în nord- vestul țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus