Stiri de ultima ora

Zeci de probleme grave pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva. Dispozitive antiseismice nefuncționale, la podul peste Mureș. LISTA

Zeci de probleme grave pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva. Dispozitive antiseismice nefuncționale, la podul peste Mureș. LISTA
Local
Raportul expertizei tehnice realizată pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva, a cărei inaugurare este așteptată de la începutul lunii august, a scos la iveală lucrări nefinalizate, care au defecte sau zone cu degradări. Printre acestea se numără defecte ale îmbrăcăminţii rutiere, lipsa protecţiei anticorozive, nerepararea tuturor fisurilor, dispozitive antiseismice nefuncţionale la podul de peste râul Mureș sau șuruburi lipsă la parapetul de protecție.  

Expertiza tehnică realizată de Institutul de Proiectări pentru Transporturi Auto, Navale şi Aeriene (IPTANA) a fost publicată recent, pe forum.peundemerg.ro .

În urma inspectării pe teren de către echipa de experți nominalizată a lucrărilor efectuate și a analizei preliminare a documentației puse la dispoziție de beneficiar, s-a constatat că unele lucrări nu sunt finalizate, au defecte sau zone cu degradări.

Iată câteva dintre defectele autostrăzii, enumerate în raportul expertizei tehnice:
alba24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus