Stiri de ultima ora

Viorel BĂLȚĂTESCU, mesaj pentru târgoveți înainte de alegerile locale:

Viorel BĂLȚĂTESCU, mesaj pentru târgoveți înainte de alegerile locale:
Local
Cu toții ne dorim un oraș care oferă oportunități tinerilor și protecție copiilor și celor vârstnici, un oraș în care te poți realiza profesional, dar te poți și distra sau relaxa.

Mulți dintre cei cu care m-am întâlnit în utlima lună mi-au spus că să fii primar înseamnă să fii respectat de oameni. Eu cred că a fi primar înseamnă SĂ RESPECȚI OAMENII. Și, dacă îi respecți și faci tot posibilul pentru a le oferi condiții bune de trai în orașul lor, vei câștiga și tu respectul lor.

Am experiența politică, economică și administrativă necesară funcției de primar, necesară bunei gospodăriri a urbei noastre. Am alături de mine o echipă de candidați la Consiliul Local dornică să pună umărul la dezvoltarea Târgului- Neamț. Prin fiecare proiect gândit, am căutat să ajut oamenii, să fac ceva bun pentru localitate și pentru târgnemțeni.

Eu nu vin să conduc Primăria. Eu vin să administrez Orașul!

Duminică, 27 septembrie, vă îndemn să mergeți la vot- un drept constituțional câștigat cu multă suferință. Duminică, 27 septembrie vă cer votul de încredere.

Noi știm ce trebuie făcut, dar fără ajutorul dumneavoastră, al alegătorilor, nu putem mișca mare lucru. Cu dumneavoastră însă putem face totul.

Pe buletinul de vot, ne veți găsi la poziția numărul 1 pentru Consiliul Local, iar pe mine- numărul 1 pentru Primărie!

Vă mulțumesc anticipat și vă asigur de toată recunoștința mea!
ziartarguneamt.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus