Stiri de ultima ora

(VIDEO) PROPRIETARII DE RABLE, SOMAȚI DE POLIȚIA LOCALĂ

(VIDEO) PROPRIETARII DE RABLE, SOMAȚI DE POLIȚIA LOCALĂ
Local
„În total, în Pitești am identificat aproximativ 400 de autoturisme posibil abandonate pe domeniul public. În jumătate dintre cazuri, proprietarii și-au rdicat mașinile. Procedurile sunt destul de greoaie. În prezent avem în lucru în jur de 60 de dosare, restul de autoturisme fiind parte în diverse dosare care țin de instanță sau litigii, situația acestora fiind incertă.

Sperăm să reducem numărul acestor mașini, tocmai de aceea desfășurăm zilnic activități în acest scop, pentru întocmirea documetației necesare și ridicarea acestora de pe domeniul public”, declară pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Proprietarii unor astfel de autoturisme sunt somați în repetate rânduri să își ridice mașinile de pe domeniul public. Dacă nu respectă somațiile, mașinile vor fi ridicate, transportate și depozitate în zona Târgului Săptămânal.

AICI, mai multe amănunte despre procedurile de ridicare a autoturismelor abandonate . Proprietarii riscă și amenzi de la 1.000 la 2.000 de lei, având posibilitatea să plătească jumătate din sumă în 15 zile.
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus