Stiri de ultima ora

(VIDEO) POLIȚIȘTI DIN PITEȘTI, PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI. ZECI DE MANDATE DE ADUCERE

(VIDEO) POLIȚIȘTI DIN PITEȘTI, PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI. ZECI DE MANDATE DE ADUCERE
Local
Potrivit Poliției Române, descinderile au avut loc într-un dosar deschis pentru „trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu”.

„Polițiștii S.C.C.O. Dâmbovița, cu sprijinul polițiștilor specializați în combaterea criminalității organizate din Ploiești, Pitești, Brașov și Buzău, au efectuat 36 de percheziții domiciliare (34 în Dâmbovița și 2 în Brașov). La activități au participat și polițiști ai I.P.J Dâmbovița, jandarmi ai I.J.J. Dâmbovița și ai Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

În urma activităților, până în prezent, au fost indisponibilizate 27 de telefoane mobile, un laptop, o imprimantă, 3 arme letale a căror deținere este interzisă, 71 de cartușe, mai multe grindere și cântare de precizie, 31.680 de lei și 1.840 de euro.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 500 de grame de cannabis și substanțe pulverulente susceptibile a fi stupefiante, mai multe pliculețe autosigilante și ustensile pentru porționarea și consumul stupefiantelor.

Au fost puse în executare 74 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Dâmbovița, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”, arată Poliția Română.

Suspecții s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc și de mare risc din București și din străinătate, substanțele fiind apoi comercializate în Dâmbovița.
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus