Stiri de ultima ora

VIDEO INCREDIBIL ÎN BENZINĂRIA PETROM BASCOV. CLIENT AGRESAT, IAR OAMENII ASISTĂ PASIVI!

VIDEO INCREDIBIL ÎN BENZINĂRIA PETROM BASCOV. CLIENT AGRESAT, IAR OAMENII ASISTĂ PASIVI!
Local
Clientul agresat a solicitat angajaţilor să rezolve situaţia sau, dacă nu au paznic (după cum s-a dovedit ulterior) să sune la Poliţie.

„Angajaţii Petrom nici măcar nu s-au sinchisit să apese trei taste şi să sune la 112, ci s-au rezumat să spună că nu au ce face. Am reuşit până la urmă să sun eu la numărul de urgenţe şi în mai puţin de 1 minut a intervenit un echipaj de la Poliţia Locală Bascov”, ne-a declarat victima.

Agenţii l-au preluat pe agresor şi l-au condus la secţie unde a fost audiat. În urma declaraţiilor părţilor, precum şi a vizionării imaginilor, poliţiştii locali l-au amendat pe individ cu 1.500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Realizaţi că se puteau petrece fapte mult mai grave din cauza indiferenţei oamenilor care au asistat la conflict complet pasivi. Agresorul ar fi putut fi mult mai violent şi, deşi nu negăm faptul că martorii se temeau să intervină, datoria civică minimă era să sune la 112. Ceea ce nu s-a întâmplat. Şi mai îngrijorător este faptul că, la o benzinărie mare din Bascov (Argeş) nu exista nici măcar un agent de pază care putea interveni.  

În acest caz ramân nişte întrebări:

       2. Cum este lăsat un individ beat să umble prin staţia de carburanţi, unde sunt multe riscuri, să facă ce vrea şi să pună în pericol viaţa clienţilor?

       3. Dacă Poliţia Locală din Bascov nu intervenea rapid şi încătuşa individul şi s-ar fi întamplat lucruri mult mai grave, cine era răspunzător?

       4. De ce angajaţii benzinăriei Petrom din Bascov nu sunt instruiţi ca la un eventual conflict să sune la Poliţie?
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus