Stiri de ultima ora

Un polițist de la Penitenciarul Mioveni a câștigat medalie la lupte „Hand to Hand”

Un polițist de la Penitenciarul Mioveni a câștigat medalie la lupte „Hand to Hand”
Local
Un polițist de la Penitenciarul Mioveni a câștigat medalie la lupte „Hand to hand”. În perioada 03 – 08 iunie 2021, Lotul Național al României la disciplina sportivă Hand to Hand Fighting, în cadrul căruia au fost selecționați elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, dar și polițiști de penitenciare, a reprezentat România la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting, organizat în localitatea Tasken – UZBEKISTAN.

Delegația României a avut în componență, printre alți sportivi, și un polițist de poliție penitenciară, Felix DRĂGUȚ, agent în cadrul Penitenciarului Mioveni.

Tânărul sportiv s-a remarcat prin spirit de echipă, disciplină și perseverență și a obținut locul III, medalie de bronz la categoria 75 kg – self-defence.

După rezultatele obținute, Federația Română de Hand to Hand Fighting a fost invitată să participe la un turneu internațional, numit LIGA CAMPIONILOR, care va avea loc la Moscova, în luna octombrie a.c.

Stilul acestui sport îmbină mai multe elemente precum rezistenţă fizică şi psihică, forţă, mobilitate, autocontrol, precizie, făcând parte din familia sporturilor olimpice și luând o amploare deosebită în ultima vreme la nivel mondial.
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus