Stiri de ultima ora

Un bărbat din Olt, de 44 ani, a murit strivit sub roţile atelajului

Un bărbat din Olt, de 44 ani, a murit strivit sub roţile atelajului
Local
Un accident cumplit s-a petrecut pe un drum de câmp, în judeţul Olt, un bărbat în vârstă de 44 ani pierzându-şi viaţa.

Accidentul a avut loc joi după-amiază, 21 ianuarie 2020, pe un drum din localitatea Găneasa. Bărbatul plecase la câmp cu un transport de gunoi de grajd. Animalul de tracţiune s-a împotmolit pe o porţiune de drum greu accesibil, iar bărbatul a încercat să ajute animalul de povară, moment în care s-a produs accidentul. Bărbatul nu a avut nicio şansă.

„La data de 21 ianuarie 2021, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat,  din comuna Găneasa,  ar fi fost accidentat de un vehicul cu tracţiune animală. Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiul Slatina şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală  Găneasa s-au deplasat de îndată la locul producerii evenimentului. Din primele date a reieşit faptul că evenimentul nu s-a produs pe un drum public. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, în timp ce se deplasa lângă vehiculul cu tracţiune animală, ar fi fost accidentat. În urma evenimentului bărbatul a decedat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus