Stiri de ultima ora

Tânără cu silicoane, „dispecer” la Spitalul din Mioveni. Manager: „Nu am Facebook, nu ştiu…”

Tânără cu silicoane, „dispecer” la Spitalul din Mioveni. Manager: „Nu am Facebook, nu ştiu…”
Local
Ar putea fi un alt caz cu angajaţi care, prin cele publicate pe reţelele sociale, aduc prejudicii de imagine companiilor sau instituţiilor unde susţin că lucrează. Spunem susţin, fiindcă până în acest moment atât personalul de la recepţie, cât şi managerul spitalului din Mioveni, dr. Horia Trăilă, nu ne-au confirmat existenţa acestei angajate.

Ca să ne lămurim în acest sens, am sunat mai întâi la recepţia spitalului de unde am primit răspunsul că „nu ştim cine este această persoană (n.r. – Adelina G.)”

„Mă depăşeşte, nu cunosc pe nimeni cu numele acesta”, ne-a transmis o angajată de la recepţie.

Am luat legătura şi cu managerul spitalului care a părut foarte surprins că este abordat de jurnalişti ai ePitești.ro şi, mai mult decât atât, că este întrebat despre angajaţii săi. Totodată, îi transmitem pe această cale mangerului Trailă, că atunci când nici nu visa să fie manager la singurul spital construit de la 0, dupa Revoluţie, ePiteşti scria zeci de materiale despre această mare realizare a primarului din Mioveni, Ion Georgescu. Referindu-ne la faptul că acesta (n.r. Traila) a fost uimit să audă cine îl sună şi de unde. Uimit cu ghilimele de rigoare, bineînţeles!

Iată discuția cu managerul Spitalului Orăşenesc Mioveni:

Manger Trăilă: „Nu am memoria numelor, nu ştiu. Nu am cum să ştiu de toţi angajaţii din spital. Noi nu avem dispecerat, nu există această noţiune. Dispecerat este la o unitate de ambulanţă, la taxi. Nu ştiu despre cine e vorba în propoziţie”.

Redactor ePiteşti: Singura variantă ar fi să sunăm la resurse umane…
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus