Stiri de ultima ora

Scandal in trafic la Timisoara: masina distrusa din cauza unei datorii

Scandal in trafic la Timisoara: masina distrusa din cauza unei datorii
Local
Bărbatul din Mehedinți luase împrumut de la lugojean o sumă de bani în urmă cu mai mult timp. Bani pe care însă nu i-a mai înapoiat. Ceea ce nu a luat în calcul a fost posibilitatea de a se întâlni accidental pe stradă cu cel care i-a făcut împrumutul, iar asta s-a și întâmplat.

Incidentul s-a petrecut luni după-amiază pe strada Divizia 9 Cavalerie din Timișoara, în parcarea unui centru comercial, acolo unde lugojeanul, un tânăr de 34 de ani, a reușit să pună mâna pe cel care avea să-i dea bani.

„În urma apelului primit prin apelul unic de urgenţă 112, jandarmii s-au deplasat pe strada Divizia 9 Cavalerie, unde au identificat pe numiţii B.I. în vârstă de 34 ani domiciliat în municipiul Lugoj, respectiv pe numitul M.G. în vârstă de 39 ani, domiciliat în localitatea Strehaia, judeţul Mehedinţi. După discuţii cu părţile implicate, s-a constatat că neînţelegerile au pornit de la o datorie financiară mai veche între cei doi, totul degenerând în distrugerea parbrizului şi a oglinzii retrovizoare de la autoturismul numitului M.G.. Întrucât fapta constituie infracţiune, jandarmii au întocmit pe numele lui B.I., acte de constatare ce au fost înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor”, povestesc reprezentanții jandarmilor timișoreni.
tion.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus