Stiri de ultima ora

PITEȘTI: BĂTĂTOARELE DE COVOARE ȘI CULMILE DE RUFE VOR FI DESFIINȚATE

PITEȘTI: BĂTĂTOARELE DE COVOARE ȘI CULMILE DE RUFE VOR FI DESFIINȚATE
Local
Desființate vor fi și culmile pentru uscarea rufelor situate pe domeniul public al municipiului (deja, din 2017, este interzisă uscarea rufelor în afara balcoanele și pe pereții exteriori ai blocurilor, însă piteștenii ignoră respectiva hotărâre de Consiliu Local ).

Proiectul , care a fost inițiat de viceprimarul Sorin Apostoliceanu și de consilierii locali Cristian Gentea, Tatiana Preduţ, Dumitru Tudosoiu, Cătălin Costescu, Constantin Janţă (toţi PSD), Ionuț Olariu şi Gabriel Zidaru (ALDE), prevede că „bătătoarele de covoare, precum și culmile pentru uscarea rufelor existente pe terenuri aparținând domeniului public la momentul intrării în vigoare a prezentei hotărâri vor fi dezafectate de către Administrația Domeniului Public, după notificarea prealabilă a asociațiilor de proprietari din zonă”.

Hotărârea Consiliului Local Pitești va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2020.

Inițiatorii proiectului motivează că sunt cetățeni care au reclamat că bătătoarele de covoare ocupă spații care ar putea fi folosite ca locuri de parcare și că din cauza acestora se face praf.

Prin urmare, piteștenii de la blocuri vor fi nevoiți ca, odată cu desființarea bătătoarelor, să își ducă la curățătorii/spălătorii covoarele. Un cost în plus!
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus