Stiri de ultima ora

Nervi pe drumul Pitești-Băbana. Șoferii, puși să aștepte peste cele 3 ore din restricțiile aunțate

Nervi pe drumul Pitești-Băbana. Șoferii, puși să aștepte peste cele 3 ore din restricțiile aunțate
Local
De luni, traficul rutier pe DJ 703E, Pitești – Băbana este restricționat  în intervalul orar 09:00 – 12:00, pentru a permite toaletarea vegetației forestiere din proximitatea părții carosabile, care-i pune în pericol pe cei care tranzitează zona.

Potrivit  Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș nr. 2 din 12.01.2021, „începând cu data de 18 ianuarie a.c., circulația autovehiculelor este restricționată pe DJ 703E, ce face legătura între Pitești și Băbana, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Nicolae Labiș (varianta Trivale – Găvana) până la intersecția cu DC 163 (sat Ciocănăi, comuna Moșoaia)”.

Restristricțiile rutiere au fost anunțate până pe 29 ianuarie a.c., cu excepția zilei de duminică, 24 ianuarie, cu mențiunea că „termenul poate suferi modificări în funcție de stadiul lucrărilor”.

„CINE E MAI BOGAT ȘI ARE BENZINA DE 30 LEI ÎN PLUS ESTE INVIAT SĂ OCOLEASCA PE POIANA LACULUI”

Intervalul orar anunțat pentru restricții este 09:00 – 12:00 (orar pus la dispoziție echipelor silvice pentru a identifica arborii cu potențial de a pune în pericol siguranța circulației pe tronsonul în cauză și pentru a acționa în consecință.

Anunțul a venit odată cu cel privind devierea traficului rutier, în intervalul orar menționat, pe DC 163 Ciocănăi – Moșoaia și DN 67B Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului.

Șoferii reclamă însă că realitatea e diferită de teorie și că, dacă vor să circule pe drumul Pitești-Băbana au de așteptat suplimentar celor 3 ore comunicate de autoritățile județene.
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus