Stiri de ultima ora

Incident violent intr-o scoala din Timis

Incident violent intr-o scoala din Timis
Local
Conform lugojinfo.ro , un dascal si managerul de la Clubul Sportiv Scolar Lugoj, Simion Moatar, au avut o discutie mai aprinsa, iar profesorul l-a lovit cu pumnul in fata pe superiorul sau.

Incidentul, extrem de grav, a fost confirmat si de catre conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Timis, prin vocea inspectorului scolar general Aura Danielescu, care a sustinut ca a fost informata doar verbal despre acesta si ca, pana la ora redactarii acestei stiri, nu s-a primit o reclamatie scrisa.

Contactat in legatura cu incidentul, managerul CSS, Simion Moatar, a refuzat sa dea amanunte sustinand ca incearca sa faca tot posibilul ca aceasta intamplare sa nu afecteze imaginea si activitatea profesorilor din cadrul clubului. Conducerea ISJ Timis a anuntat ca nu va accepta ca un astfel de eveniment sa ramana nepedepsit si nu este exclus sa fie demarata o ancheta si fara plangerea victimei.

In urma cu o luna, tot la Lugoj, un elev a fost batut de doi colegi ai sai. In urma evenimentului, mai multi copii s-au ales cu nota scazuta la purtare, iar agresorii au fost mutati la o alta clasa.
opiniatimisoarei.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus