Stiri de ultima ora

Incepe razboiul intre clanurile de romi? Unde s-au alergat cu sabiile in Timis?

Incepe razboiul intre clanurile de romi? Unde s-au alergat cu sabiile in Timis?
Local
”Nu am mai vazut asa ceva! Sa iesi cu sabia in strada, ziua in amiaza mare! E incredibil! Trebuie sa se faca ceva, altfel o sa ajungem sa ne fie frica sa iesim pe strada”, a declarat un localnic, pentru lugojinfo.ro .

”Au fugit dupa un barbat. Erau pirandele in usa si urlau. Mi-a fost frica, va dati seama, ca am zis ca ne prind la mijloc”, a declarat un alt martor.

Incaierarea nu a durat mai mult de cateva minute. Conform martorilor, barbatul fugarit a sarit intr-o masina si a demarat in tromba.

La Politia Lugoj nu a fost depusa nicio plangere, iar cei care stau in zona cred ca totul a fost doar o incercare de intimidare, mai noteaza lugojinfo.ro.

Clanurile nu si-au incheiat socotelile la Lugoj

Luni seara, mai multe echipaje ale politiei si jandarneriei au fost nevoite sa intervina pentru a calma spiritele dupa ce, cele doua clanuri de romi, se pare aceleasi care si-au impartit amenintari si sambata, au facut din nou taraboi.

La numai cateva momente de la inceputul conflictului, mai multi jandarmi si politisti au ajuns in zona. Scandalul a continuat o vreme, iar apoi la fata locului a ajuns si bulibasa care a intervenit si el. Romii se acuza intre ei ca si-au cerut taxe de protectie si sustin ca totul va fi transat la stabor, judecata tiganeasca.
opiniatimisoarei.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus