Stiri de ultima ora

Incendiu devastator într-o comună din Olt. Fiul proprietarilor ar fi pus focul intenţionat

Incendiu devastator într-o comună din Olt. Fiul proprietarilor ar fi pus focul intenţionat
Local
Pompierii chemaţi în localitatea Priseaca, să stingă flăcările care au cuprins o casă întreagă, au găsit un puternic incendiu, având nevoie de trei ore şi jumătate pentru a-l lichida. Locuinţa a ars în totalitate, cu toate bunurile pe care proprietarii le agonisiseră. Şocant este că totul ar fi pornit de la fiul proprietarilor, care ar fi pus în mod intenţionat focul, după cum spun martorii care au asistat la stingerea incendiului şi au auzit destăinuirile mamei băiatului. Băiatul ar fi ameninţat că recurge la acest gest chiar noaptea trecută.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Priseaca, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuinţă.

La sosirea echipajelor, locuinţa ardea generalizat, existând pericolul de propagare la locuinţa aflată în imediata apropiere. Pentru lichidarea incendiului şi îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acţionat aproximativ trei ore şi jumătate. 

În urma incendiului au ars locuinţă şi bunurile din interior. Nu s-au înregistrat victime sau alte pagube materiale. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost acţiune intenţionată“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Vă recomandăm şi: 

Un argeşean de 78 de ani a incendiat uşa camerei în care se afla concubina sa, de 75 de ani. Femeia e rănită
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus