Stiri de ultima ora

GRAFIC: Cum a evoluat PREZENȚA la VOT în ALBA și în ROMÂNIA, la alegerile parlamentare. Date oficiale la închiderea urnelor

GRAFIC: Cum a evoluat PREZENȚA la VOT în ALBA și în ROMÂNIA, la alegerile parlamentare. Date oficiale la închiderea urnelor
Local
Mai avem o oră jumate de vot în care totuși s-a votat, mai este și votul în Diaspora, lucrurile se vor schimba și dacă va fi așa va fi extraordinar. E zic că vom fi cu 3.

Cred, sunt sigur că va fi bine pentru PNL și aliații săi. Vom face alianță cu dreapta – USR, PMP, UDMR.

Eu nu voi face alianță cu PSD, am preferat să pierdem pentru că nu am vrut să facem alianță cu PSD.

În situația asta, vor fi doi deputați și un senator (PNL – n.r.), cel puțin. Vom vedea”.

Florin Roman: ”Oamenii de aici sunt în continuare alături de noi. Suntem cu șanse foarte bune pentru a ne atinge obiectivul. Vreau să transmit mulțumiri, din partea PNL Alba, oamenilor din Alba, avem o prezență (la vot – n.r.) peste cea națională. Suntem încrezători. Eu cred că vom avea trei deputați și un senator”.

Duminică, peste 107.000 de cetățeni dintre cei 308.520 cu drept de vot din județul Alba au fost la urne pentru a-și alege parlamentarii în următorii patru ani. Prezența la vot a fost de 34,97% în Alba față de 31,84% la nivel național.

În județul Alba, vor fi aleși 2 senatori și 5 deputați. Senatorii şi deputaţii se aleg prin scrutin de listă, potrivit principiului reprezentării proporţionale.
alba24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus