Stiri de ultima ora

Fratii Cristescu isi mentin locul in Topul 300 Capital, cu o avere in crestere

Fratii Cristescu isi mentin locul in Topul 300 Capital, cu o avere in crestere
Local
După ce ani de zile primul loc în topul bogaţilor a fost deţinut de lugojeanul Iosif Constantin Drăgan, iată că ultima ediţie a celui mai cunoscut asemenea clasament, Top 300 Capital, include la vârf un singur nume timişean, unul cunoscut: Cristescu. Este vorba de fraţii Emil şi Marius, cei doi sunt cotaţi pe locul 7, acelaşi cu cel de anul trecut, cu o avere estimată la 350 – 360 milioane de euro, în creştere faţă de 2015, atunci când aveau o avuţie estimată la 330-350 milioane de euro, dar mai puţin faţă de 2014: 410-420 milioane de euro.

Cel mai bogat român este considerat Ion Ţiriac, cu o avuţie evaluată de săptămânalul economic la 1,6 – 1,65 de miliarde de euro. Urmează alţi fraţi, Dragoş şi Adrian Păvăl, moldovenii care au reuşit să cucerească piaţa cu magazinele de bricolaj Dedeman, cu o avere de 920 – 950 de milioane de euro.

Ultimul loc al podiumului este ocupat de omul de afaceri Ion Niculae, cu o avere de 600 – 700 milioane de euro, care chiar dacă a stat o vreme la închisoare, se menţine la cote înalte. Cele mai de succes domenii unde afaceriştii români au avut succes sunt comerţul, tehnologia informaţiei, transporturile şi serviciile.
tion.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus