Stiri de ultima ora

FOTO: Elevii Liceului Teoretic Teiuș, alături de Moș Crăciun și Crăciunița, au oferit daruri colegilor lor mai mici

FOTO: Elevii Liceului Teoretic Teiuș, alături de Moș Crăciun și Crăciunița, au oferit daruri colegilor lor mai mici
Local
Elevi ai Liceului Teoretic Teiuș au adunat banii obținuți în urma evenimenului ”Cozonacul de Craciun și au plecat la cumpărături de cadouri. Tinerilor ”spiriduși” a lui Moș Craciun li s-au alăturat profesori sau teiușeni dornici să le facă o bucurie colegilor din clasele mai mici și beneficiarii casei de tip familial Rebeca.  Încărcați de cadouri cei mici au primit cadouri de la Moș Crăciun, Crăciunița și ajutoarele lor harnice.

Marţi, 18 decembrie 2018, 6 voluntari ai campaniei au adunat sumele obţinute din vânzările de la Târgul de Crăciun organizat în 14 decembrie. Cu donaţiile strânse de la elevi, profesori sau teiuşeni dornici să ajute şi cu sponsorizările adunate de la diverse societăţi din Teiuş şi au plecat la cumpărături.

Au pus în coşuri: fructe, suc natural, ciocolată, napolitane, brânză topită, conserve de pateu, cornuri cu ciocolată. Cozonacii au fost aduşi de către o firmă direct la liceu.

Cadourile au fost oferite beneficiarilor în zilele de miercuri şi joi, 19-20 decembrie 2018. Voluntarii, printre ei fiind şi Moş Crăciun împreună cu Crăciuniţa, au fost întâmpinaţi cu emoţie şi nerăbdare de cei mici.

Unii au spus o poezie, unii au cântat colinde, unii i-au şoptit moşului la ureche că au fost cuminţi…şi fiecare a primit cadoul bucuros, cu sclipiri în ochi şi cu un zâmbet nepreţuit pe buze.
alba24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus