Stiri de ultima ora

Fara apa calda si caldura

Fara apa calda si caldura
Local
Un lugojean de 54 de ani a avut ghinion la finele săptămânii trecute. Asta, pentru că jandarmii i-au confiscat o mică avere, pe care n-a putut s-o justifice.

10 April 2017 de Otilia Galescu

Deputatul Marilen Pirtea vrea să fie prim-vicepreședinte al PNL Timiș, dar... nu în echipa Robu! Rectorul UVT susține că anunțul șefului interimar /candidatului la președinția filialei, care spune că funcția îi va reveni clar după alegeri, îl onorează, dar nu are corespondent în realitate.

10 April 2017 de Vlad Stoian

Dacă vă place muzica de calitate şi vreți să faceţi și o faptă bună, sunteţi aşteptaţi la un concert care îşi propune să strângă bani pentru Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara. Acesta va avea loc la sala de concerte a Filarmonicii şi va fi susţinut de Vest Phoenix Cover.

10 April 2017 de Oana Telescu

Sărbătorile pascale pot veni liniștite: timișorenii nu vor găsi în magazine și în piețe decât produse conforme. Asta rezultă din statisticile DSP Timiș, care, în ultimele trei săptămâni, n-au dat decât trei amenzi!

10 April 2017 de Vlad Stoian

Prima zi de Paşti aduce, la doar câţiva kilometri de Timişoara, un concurs care a devenit cunoscut pe plan european. Nu este o competiţie sportivă, dar atrage anual sute de participanţi şi mii de spectatori-vizitatori. La Mokrin, în Serbia, are loc an de an un campionat de ciocnit ouă.

10 April 2017 de Cristina Tomescu

Doar trei luni a fost deputat social-democratul Matei Suciu. Ajuns în parlament cu mare noroc, de pe poziția a cincea, el va trebui să părăsească legislativul. A fost declarat incompatibil de ANI acum doi ani, iar instanțele de judecată au dat definitiv dreptate inspectorilor de integritate.

10 April 2017 de Otilia Galescu

S-au găsit cele mai frumoase fotografii și filmulețe despre Timișoara. Premiile concursului organizat, la cererea expresă a primarului Nicolae Robu, de Casa de Cultură se împart între câțiva oameni. La fel de adevărat este și că nu se știe câtă lume a apucat să se înscrie la competiția anunțată cu câteva zile înainte de termenul limită de depunere a pozelor și filmelor.

10 April 2017 de Alin Toader

Împotriva actualei campioane şi a fostei câştigătoare a Cupei. CS Universitatea Craiova o va întâlni pe FC Voluntari, iar Astra Giurgiu pe Poli Timișoara în semifinalele Cupei României la fotbal, potrivit tragerii la sorți efectuate luni la Casa Fotbalului.

10 April 2017 de Dana Popa

Delgaz Grid a înlocuit conductele şi branşamentele pe o lungime de peste 8,5 kilometri pe mai multe străzi din Timișoara, iar acum va cupla una dintre noile conducte la sistemul de distribuție. Din acest motiv, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat marți, 11 aprilie, pe 13 străzi.

10 April 2017 de Cristina Tomescu

Consilier local și fost președinte al PNL Lugoj, Ioan Ambruș e la un pas să fie zburat din partid. Decizia îi aparține noului lider al liberalilor din municipiul de pe Timiș, Claudiu Buciu, care a anunțat că, după Paște, îi va retrage sprijinul controversatului său coleg.
debanat.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus