Stiri de ultima ora

Curs acreditat de stilizare sprâncene – Pensat profesional, în Pitești

Curs acreditat de stilizare sprâncene – Pensat profesional, în Pitești
Local
Potrivit Mediafax , în ședința Biroului Executiv (BEX) a PNL, Robert Sighiartău, secretar general al partidului l-a criticat dur pe Ludovic Orban, reproșându-i liderului liberal că a ales să trădeze partidul.

„D-le președinte trebuie să vă spun faptul că am ales să nu mai fiu în echipa dvs în momentul în care ați trădat interesele PNL și ați pun deasupra lor interesele dvs, ca să fiu extrem de clar. Ați cedat trei ministere, de dezvoltare și economice, competitorilor noștri de la USR Plus ca să obțineți funcția de președinte al Camerei și mai mult decât atât să vulnerabilizați poziția PNL cu prim-ministru Cîțu în frunte, ceea ce este extrem de grav”, sunt reproșurile făcute de Sighiartău, potrivit Mediafax.

Mai mult decât atât, în ședință, secretarul general PNL l-a comparat pe Ludovic Orban cu Nicolae Ceaușescu pentru faptul că liderul liberal i-ar fi numit trădători pe toți membrii partidului care nu sunt de partea sa.

Conform spuselor lui Robert Sighiartău, Ludovic Orban ar fi început o campanie împotriva celor care susțin alt candidat, mai exact pe Florin Cîțu, la Congresul PNL din septembrie.
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus