Stiri de ultima ora

CUM A ÎNCEPUT ȘCOALA ÎN POIANA LACULUI

CUM A ÎNCEPUT ȘCOALA ÎN POIANA LACULUI
Local
În Poiana Lacului, școala a început cu câteva dotări esențiale. Copiii cu posibilități materiale  limitate au primit tablete, iar dascălii, laptopuri, astfel încât desfășurarea activităților școlare să se poată realiza în orice viitor scenariu.

Citiți și: CUM S-A REZOLVAT CEA MAI STRINGENTĂ PROBLEMĂ DIN POIANA LACULUI. PRIMARUL ION DUMITRACHE A PUS AUTORITĂȚILE JUDEȚENE SĂ-ȘI FACĂ TREABA

Regulile de distanțare socială sunt îndeplinite nu doar în școală, ci și pe durata transportului elevilor la cursuri, orarul după care se circulă fiind adaptat astfel încât copiii să intre cât mai puțin în contact unii cu alții. Iată ce spune primarul Ion Dumitrache:

Deși luna septembrie a adus la Poiana Lacului rezolvarea problemei apei potabile (amănunte, AICI ), societatea comercială care intermediază utilitatea publică, firmă aflată în subordinea Consiliului Județean Argeș, a lăsat elevii fără apă chiar în prima zi de școală.

Și, așa cum au funcționat anterior demersurile pentru montarea celor trei pompe cerute de primar ani la rând Consiliului Județean și intermediarului în cauză, și în acest caz problema a fost rezolvată tot cu ultimatumuri.

Concret, abia după ce edilul a avertizat CJ Argeș că începând cu ziua următoare va închide școala, apa a ajuns iar la robinetele unității.
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus