Stiri de ultima ora

CONTAINERE CU DEȘEURI, oprite în Portul Constanța

CONTAINERE CU DEȘEURI, oprite în Portul Constanța
Local
În data de 07.04.2021, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, polițiștii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa și ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au efectuat controlul fizic la cinci containere descărcate de pe o navă, pavilion Liberia, aflată în Portul Constanța Sud Agigea. Containerele fuseseră încărcate în Germania, iar mărfurile proveneau de la o societate din Belgia.

Astfel, s-a constatat că, deși în documentele prezentate la autoritatea vamală containerele conţineau produse din material plastic inutilizabile, în interior au fost constatate deşeuri lemnoase, metalice precum şi deşeuri periculoase (acumulatori şi componente metalice, scule electrice).

De asemenea ĂŽn aceeaşi dată, poliĹŁiştii de frontieră sub coordonarea aceluiaşi procurorul de caz, au mai efectuat controlul fizic asupra unui container, ĂŽmpreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu ConstanĹŁa, Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud  și  Comisariatului JudeĹŁean pentru ProtecĹŁia Consumatorilor ConstanĹŁa, descărcat ĂŽn Portul Constanța Sud Agigea de pe o navă, pavilion Liberia. Containerul a fost ĂŽncărcat ĂŽn Canada.
cugetliber.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus