Stiri de ultima ora

Cele mai frumoase obiective turistice din Târgu Neamț

Cele mai frumoase obiective turistice din Târgu Neamț
Local
După cum era de așteptat, un prim punct marcat pe hartă de mulți turiști are legătură directă cu Humuleștiul. Localitatea despre care s-au scris atât de multe în opere marelui scriitor Ion Creangă este acum cunoscută pentru Casa Memorială Ion Creangă . Construită după arhitectura populară moldovenească, căsuța invită turiștii pe un alt tărâm și îi inițiază în tainele din spatele poveștilor scrise aici cu atâta măiestrie.

Acest loc a fost martor al câtorva dintre cele mai cunoscute isprave care au fost descrise cu mult haz în opere precum „La cireșe”, „Pupăza din tei” sau „La scăldat”. În interior vizitatorii vor putea vedea și obiecte care i-au aparținut lui Ion Creangă și câteva poze în care apare alături de cei dragi.

Divertisment în Târgu Neamț

Când vizitezi un oraș atât de frumos, poate fi tentant să vrei să vezi toate atracțiile odată. Totuși, nu trebuie să uiți că ai ajuns pe aceste plaiuri pentru a te relaxa. În caz contrar, odată ajuns acasă ai putea fi mai obosit decât înainte de a pleca. Vestea bună este că există destul de multe metode de divertisment în Târgu Neamț. De exemplu, dacă îți place natura, poți face o plimbare prin Parcul Național Cheile Bicazului. Frumusețea rară a acestui loc te va lăsa fără cuvinte și te va ajuta să te detașezi de rutină.

Pe de altă parte, dacă ești pasionat de sport, atunci trebuie să faci o vizită pe stadion. Poți urmări meciul echipei locale sau poți vedea ultimele rezultate privind scorul pe Unibet România . În prezent, poți vedea ultimele rezultate sau chiar pune pariuri chiar și din Târgu Neamț. Poate că există diverse meciuri pe care nu vrei să le ratezi, dar o simplă căutare pe Unibet îți va oferi detalii legat de tot ce te interesează din domeniul fotbalului, al tenisului, al handbalului sau evenimente ale jucătorilor tăi preferați. Mai mult, poți juca jocuri de cazinou așa cum este blackjack, ruletă sau 3-Hand Casino Roulette.

Rezervația de Zimbri

În aceeași comună se poate vizita și Muzeul Memorial „Alexandru Vlahuță”. Acest loc este cu adevărat special datorită faptului că în trecut aici se adunau oameni cu seamă, printre care Delavrancea, Caragiale, Sadoveanu sau Topârceanu. Atmosfera feerică redată de această casă modestă cu cerdac vine la fix într-o astfel de ieșire de weekend.

Târgu Neamț, un oraș mic, dar plin de obiective frumoase la tot pasul. Locul în care frumusețea naturii se împletește cu filele de istorie face orice trecător să se simtă ca într-o poveste desprinsă tocmai din aceste zone pline de farmec.
ziartarguneamt.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus