Stiri de ultima ora

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 12 – 18 septembrie 2020 | Horoscop | Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 12 – 18 septembrie 2020 | Horoscop | Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine
LifeStyle
În fiecare vineri, Urania prezintă horoscopul realizat în exclusivitate pentru Libertatea.ro.

Iată care sunt previziunile Uraniei pentru toate zodiile în săptămâna 12-18 septembrie 2020.

Urania Horoscop săptămânal Berbec – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, probleme domestice destul de anevoioase pentru că, în rezolvarea lor, nativii vor trebui să țină cont de sensibilitățile părinților, ale soților/soțiilor sau de comandamentele profesionale și obligațiile lor sociale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

Urania Horoscop săptămânal Taur – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, efort de a aprofunda niște situații, nevoia de a înțelege semnificația unor evenimente, afirmații, declarații; meditații profunde aspra unor situații de viață care nu pot fi descifrate ușor și repede.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

Urania Horoscop săptămânal Gemeni – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, nevoia de a “strânge cureaua”, mai ales în cazul celor care au un mod de viață modest deși, tendința se va manifesta și în cazul celor cu “dare de mână” care vor hotărî să închidă robinetul plăcerilor costisitoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

Urania Horoscop săptămânal Rac – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, Luna va tranzita semnul Racului și le va da celor care aparțin acestei zodii impulsuri utile, armonice, consonante cu natura lor astrală menite să-i readucă la matca ființei lor: liniștire, echilibrare, armonie, subtilitate, sensibilitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

Urania Horoscop săptămânal Leu – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, factori de stres pentru organism care se vor resimți la nivelul diferitelor organe șubrezite deja de disfuncții; în cazul celor tineri sau al maturilor sănătoși acest influx astral poate fi resimțit ca un fel de a trăi dificil diferite secvențe de viață, de a nu-și găsi pacea și armonia interioară și de a dezvolta capricii și de a refuza alimente sau medicamente.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

Urania Horoscop săptămânal Fecioară – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, reticențe în cazul unor situații care implică dezvăluirile personale, abordările biografice sau referirile la propria persoană.

Cei născuți în Fecioară vor fi destul de rezervați dacă, nu cumva, în condiții de stres și de presiune psihică, se va pune problema tranșării unei relații, situație în care, cei născuți în zodia Fecioarei nu vor da dovadă de suficientă tărie de caracter să ia o decizie categorică și “se vor da la fund”, în ideea că, mai târziu, luând în calcul și alte circumstanțe, ei se vor putea pronunța mai adecvat, mai justificat, mai argumentat.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

Urania Horoscop săptămânal Balanță – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, Balanțele mature vor avea o reticență în a se prezenta în fața unui auditoriu, o inhibiție sau o teamă de consecințele unei abordări publice. Disponibilitate restrânsă de a face paradă de cunoștințele, de pregătirea, de experiența sau de valoarea lor, din teama de a nu stârni orgoliile unor colaboratori dificili ori din calculele secrete pe care unii și le vor face pentru a-și păstra puterea, funcția sau statutul public.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

Urania Horoscop săptămânal Scorpion – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, atașamente de natură afectivă față de idei, oameni, proiecte sau chiar instituții care își au motivația în puternica speranță pe care unii nativi, mai ales cei tineri, și-o pun în anume persoane sau în anume inițiative care, cred ei, le-ar putea deschide calea spre progres personal, spre bunăstare, spre succes, spre funcții.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

Urania Horoscop săptămânal Săgetător – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, stres bănesc, griji patrimoniale, cramponare de bunuri, reacții disproporționate, mai ales în cazul celor în vârstă care nu vor să se despartă de bunuri chiar dacă soluția este una onestă și în avantajul lor, pentru că ea se va asocia, în mintea acestora, cu un fel de „sfârșit”, de abandon, de lipsă de perspectivă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

Urania Horoscop săptămânal Capricorn – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, relațiile parteneriale (conjugale, de afaceri de colaborare conflictuale, procesuale) nu vor evolua sub auspicii astrale favorabile: reticență, ostilitate, prudență, neîncredere, dorința de a amâna, de a verifica, de a analiza o chestiune.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

Urania Horoscop săptămânal Vărsător – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, solicitare a celor două case ale sănătății; pe fondul unei experiențe de un an, cei născuți în Vărsător deja știu pe ce tip de medicamente să „pună mâna”, ce terapii să abordeze și ce conduită protectivă să adopte.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

Urania Horoscop săptămânal Pești – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, univers afectiv marcat de emoții, de amintiri. Între 13 septembrie, după ora 18:33′, și seara zilei de 15 septembrie, în mod normal, Peștii ar trebui să fie în formă în tot ceea ce privește activitatea profesională; să aibă energie, entuziasm, determinare și eficiență.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

The post Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 12 – 18 septembrie 2020 appeared first on Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

unica.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus