Stiri de ultima ora

Unde mergem de Paște în București

Unde mergem de Paște în București
LifeStyle
Vacanța de Paște reprezintă momentul perfect pentru bucureșteni pentru a pleca la munte, la mare sau, de ce nu, în străinătate. Nici cei care au ales să petreacă Paștele în București nu duc lipsă de oferte.

Foto: Creart

Târgul de Paște „Tradiții și Flori de Sărbători”, organizat de Primăria Capitalei în Parcul Cișmigiu, este deschis până luni. Astfel, între orele 10:00 și 20:00, bucureștenii sunt așteptați să intre în atmosfera de sărbătoare cu muzică, teatru, dans și ateliere de creație.

Tot la Târgul de Paște bucureștenii vor putea alege dintr-o gamă bogată de produse tradiționale românești: icoane și ceramică, podoabe și bijuterii hand-made, ouă încondeiate, țesături, păpuși, decorațiuni și obiecte meșteșugărești realizate din lemn, piele și sticlă, miere, magiun, prăjituri, cozonaci, gogoși, plăcinte, brânzeturi și preparate din carne.

Muzeul Municipiului Bucureşti găzduieşte, până pe 18 aprilie, expoziţia „Serbări pascale urbane”. Vernisajul le propune celor interesaţi o serie de imagini de arhivă şi de colecţie, amplasate pe gardul muzeului.

Și, pentru că vremea se anunţă frumoasă şi călduroasă, parcurile sau pădurile din jurul Bucureştiului rămân o opţiune viabilă.

De asemenea, restaurantelor și terasele au oferte speciale pentru prima zi de Paşte.  
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus