Stiri de ultima ora

Un pacient infectat cu Covid-19, internat la „Matei Balș”, s-a sinucis!

Un pacient infectat cu Covid-19, internat la „Matei Balș”, s-a sinucis!
LifeStyle
Noul bilanț alarmant al cazurilor de Covid-19 poate fi extrem de stresant pentru unii oameni. Frica și anxietatea privind propria sănătate, dar și a celor dragi, pot fi copleșitoare în cazul adulților.

Din cauza acestor stări, un pacient cu COVID-19 internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” s-a aruncat de la fereastra unui salon aflat la etajul 2 al spitalului.

Instituţia a anunțat că în urma impactului, bărbatul de 51 de ani a murit. Medicii de la “Matei Balş” trag semnale de alarmă asupra riscului de depresie la pacienţii infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Într-un comunicat de presă, conducerea Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” a anunțat tragica întâmplare.

„Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID – 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia.

S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București. Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindromului de depresie asociate COVID-19.

Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS)”, se arată în comunicat.

The post Un pacient infectat cu Covid-19, internat la „Matei Balș”, s-a aruncat pe geam de la etajul 2! appeared first on Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

unica.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus