Stiri de ultima ora

Un nou conflict între Palatul Buckingham și Meghan Markle din cauza certificatului de naștere al lui Archie -

Un nou conflict între Palatul Buckingham și Meghan Markle din cauza certificatului de naștere al lui Archie -
LifeStyle
Surse apropiate afirmă că modificările nu au fost dictate de Regina Elisabeta a II-a sau de echipa acesteia.

de Calitoiu Gabriela

Un nou conflict s-a iscat recent între Meghan Markle și reprezentanții Palatului Buckingham. De data aceasta, mărul discordiei îl reprezintă certificatul de naștere al micului Archie Harrison Mountbatten-Windsor, care a fost modificat în iunie 2019, la aproximativ o lună după nașterea acestuia.

Tabloidul britanic The Sun a evidențiat, sâmbătă, că numele mamei este acum „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”, în timp ce Harry apare sub numele „Alteța Sa Regală Prințul Henry Charles Albert David Duce de Sussex”.

Un purtător de cuvânt al Ducesei de Sussex a declarat, duminică, pentru presă, că omiterea prenumelor ei, „Rachel Meghan”, din certificatul lui Archie a fost decizia Palatului, nicidecum o pretenție a lui Meghan.

 „Schimbarea numelui în documentele publice în 2019 a fost dictată de Palat”, transmite comunicatul „după cum confirmă și documentele înalților oficiali ai Palatului. Acest lucru nu a fost solicitat de Meghan , Ducesa de Sussex, și nici de Ducele de Sussex”.

Deși Palatul Buckingham nu a avut o poziție oficială, o sursă apropiată familiei regale a declarat că echipa lui Harry și a lui Meghan a fost cea care a făcut modificările, și că acestea nu au fost luate de Regină sau de către angajații săi.

„Certificatul a fost schimbat de fostul birou al Ducelui și Ducesei de Sussex. A fost schimbat pentru a asigura coerența numelui și titlului Ducesei cu alte documente private”, a confirmat o sursă pentru MailOnline.

O altă sursă a declarat pentru The Telegraph că reprezentanții Ducilor de Sussex au făcut o greșeală când au afirmat că schimbările au fost dictate de Palat, adăugând că „Acestea sunt acte civile, nu există un protocol.”

Iar publicația The Sun a lăsat să se înțeleagă și că modificările pot fi văzute ca un afront adus lui  Kate Middleton , al cărei nume apare în toate certificatele de naștere ale copiilor ei cu Prințul William.

Căsătoriți în 2018, Ducii de Sussex au renunțat la titlurile de „Altețe Regale” și s-au mutat în Statele Unite anul trecut, stabilindu-se în Montecito, California.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus