Stiri de ultima ora

Tratament eficient împotriva căderii părului Regivero: o nouă perspectivă a ta

Tratament eficient împotriva căderii părului Regivero: o nouă perspectivă a ta
LifeStyle
În cazul în care nu ai auzit despre brandul Regivero și seria de tratamente disponibile, acum ai posibilitatea de a afla câteva motive pentru care ar trebui să te bazezi pe acest tratament împotriva căderii părului . Apărut pe piață de mai bine de 15 ani, brandul Regivero s-a remarcat și se remarcă în continuare prin rezultate eficiente și rapide, încă de la primele utilizări. Totodată Regivero oferă garanția pe satisfacție: dacă nu ai rezultate în 60 de zile ți se returnează suma investită în achiziția tratamentului.

Tratament împotriva căderii părului cu rezultate rapide

Consultanții Regivero te pot ajuta cu un tratament împotriva căderii părului cu rezultate rapide. Ce ai de făcut? Vizitezi site-ul Regivero și optezi pentru consultanță personalizată gratuită. În cadrul acestui proces un expert în produsele Regivero evaluează răspunsurile tale și îți recomandă produsele cu care poți soluționa problema ta personală, legată de căderea părului, lipsa de vitalitate, mâncărime, mătreață, etc.

Cărui lucru se datorează eficiența tratamentelor Regivero? Ei bine, produsele și tratamentele Regivero conțin 15 ingrediente active, în concentrație mare pentru obținerea rezultatelor optime. Acestea au rolul de a stimula circulația sângelui, prelungesc faza de creștere a părului, oferă fortifiere și volum. 

Având la bază doar substanțe active botanice, tratamentele împotriva căderii părului Regivero sunt acele tratamente pe care le poți folosi, fără a-ți face griji cu privire la reacțiile adverse. 

Ingrediente active, în concentrație mare

Regivero este un brand care investește foarte mult în calitatea ingredientelor folosite și în concentrația acestora în produsul finit.  Dacă în cazul altor companii și branduri, vorbim despre sume mari de bani investite în ambalaje și reclamă și mai puțin în direcția ingredientelor, în acest caz însă, vorbim despre aproximativ 80-98% investiție pe partea de ingrediente și doar 2-20% investiție în ambalaje.

Efectele pozitive garantate se datorează unui cumul de factori care îl diferențiază pe Regivero de restul companiilor de pe piață. În primul rând consultanța personalizată gratuită permite setarea schemei de tratament chiar de la început. În al doilea rând, calitatea premium a produselor, bazat pe ingrediente botanice, în concentrație mare, asigură rezultate optime și eficiente.

În al treilea rând garanția pe satisfacție te asigură de eficiența tratamentului, iar în cazul în care în 60 de zile nu vezi niciun impact, banii sunt returnați.

În cei 15 ani de existență a brandului rata de retur a fost sub 1%, ceea ce se datorează atât calității și eficienței produselor, dar și a consultanței personalizate și a schemei de tratament.

Clean beauty

Aceste tratamente de păr au fost dezvoltate conform celui mai nou trend în domeniul cosmeticii, conform conceptului de clean beauty. Ce înseamnă asta, mai exact? 

Filosofia acestui concept îndeamnă toate persoanele să fie mult mai atente la ceea ce pun pe păr: atât la nivel de alimentație, cât și la nivel de produse cosmetice se recomandă folosirea ingredientelor naturale, botanice. Astfel că tratamentele Regivero pot fi regăsite doar în magazine specializate, cum ar fi farmaciile, magazinele naturiste, frizeriile, saloanele de coafură, respectiv pe site-ul producătorului.

Ce spun clientele?

Tratamentele au rezultate surprinzător de bune, dar și rapide: la unele cliente efectele pozitive s-au văzut deja după primele 3 utilizări.

Regivero este un brand care face magie: transformă visurile în realitate, regenerează părul și prin asta crește încrederea în abilitățile proprii. Regivero ajută oamenii să evolueze, să se transforme, dându-le o altă perspectivă asupra lor.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus