Stiri de ultima ora

TE CUNOSC DE UNDEVA: Transformarea care a luat prin surprindere pe toată lumea

TE CUNOSC DE UNDEVA: Transformarea care a luat prin surprindere pe toată lumea
LifeStyle
TE CUNOSC DE UNDEVA: Sâmbătă, 9 mai, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, în ediția care va desemna cei patru finaliști ai celui de-al șaptelea sezon al show-ului, Andrei Ștefănescu și colegul său, Kamara, de la Alb Negru, se vor transforma în Lady Gaga și Elton John.

Te cunosc de undeva

TE CUNOSC DE UNDEVA: Pentru acest rol, Andrei a purtat un costum special, foarte sofisticat și pantofi cu tocuri de 20 de centimetri. "Am pus pe mine costumul încă de la repetiții, de la ora 11.00, și l-am dat jos abia la ora 22.00, când s-au încheiat filmările, timp în care nu am băut strop de apă, ca să nu fiu nevoit să merg la toaletă. Și asta pentru că acest costum a fost foarte dificil de îmbrăcat și, dacă l-aș fi dat jos pentru a merge la toaletă, riscam să-l rup", ne-a povestit Andrei.

Nici în privința încălțărilor, situația nu a fost mai roz. 20 de minute s-a chinuit Andrei Ștefănescu să încalțe pantofii cu tocuri de 20 de centimetri. “Am degetele un pic mai groase și, din cauza asta, nu-mi încăpeau picioarele în pantofi. În cele din urmă Liana, stilista emisiunii, a trebuit să-i taie la spate, iar eu mi-am uns degetele cu ulei, ca să alunece în interiorul pantofilor”, mai spune acesta.

Dacă Andrei și Kamara se vor afla printre finaliștii acestui sezon al show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 9 mai, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus