Stiri de ultima ora

TE CUNOSC DE UNDEVA: Oana Sârbu a ridicat juriul în picioare

TE CUNOSC DE UNDEVA: Oana Sârbu a ridicat juriul în picioare
LifeStyle
TE CUNOSC DE UNDEVA: Juraţii s-au ridicat în picioare, spectatorii au rămas muţi de uimire şi suntem convinşi că şi voi, cei din faţa televizoarelor, aveţi aceeaşi părere! Marina Voica a fost senzaţională în această seară.

Transformarea Oanei Sîrbu a uimit pe toată lumea, iar Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan au căzut de acord asupra unui lucru: "E cea mai bună Marina Voica pe care am văzut-o la Te cunosc de undeva".

TE CUNOSC DE UNDEVA:  Super hitul "One Love" parcă are un impact şi mai mare atunci când este cântat în familie! Alina Eremia şi fratele său, Mircea, i-au adus la "Te cunosc de undeva" pe Mary J.Blige şi Bono.

Şi a ieşit un show pe cinste, ca să nu mai spunem că toată lumea a rămas uimită de modul în care a cântat Mircea! Fratele mai mic al Alinei Eremia n-a împlinit încă 18 primăveri, dar se anunţă un nume important în viitorul muzicii româneşti.

TE CUNOSC DE UNDEVA:  Andrei şi Kamara n-au venit în această ediţie, dar i-au trimis în locul lor pe Smiley şi Uzzi. Şi foarte, foarte, foaaaarte bine au făcut!

 La a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Lidia Buble a cântat melodia Rihannei, "Russian roulette".

Şi a intrat atât de bine în pielea personajului încât suntem aproape siguri că nici măcar Rihanna n-a trăit de fiecare dată atât de intens în timp ce cânta "Russian Roulette".
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus