Stiri de ultima ora

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Sâmbătă se aleg FINALIŞTII

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Sâmbătă se aleg FINALIŞTII
LifeStyle
TE CUNOSC DE UNDEVA: Gală decisivă sâmbătă, 9 mai, la “Te cunosc de undeva!”: se aleg finaliștii celui de-al șaptelea sezon al show-ului transformărilor. Un sezon senzațional, în care toți cei opt concurenți au oferit un show al muzicii bune, al vocilor care cântă de-adevăratelea și al unei bunedispoziții molipsitoare.

Te cunosc de undeva

TE CUNOSC DE UNDEVA:  În ultima seară a transformărilor dinainte de marea finală, Alina Eremia o va imita pe Miley Cyrus, Liviu Vârciu va fi coloratul și expansivul King Africa, iar Denisa și Raluca Tănase de la Bambi vor deveni pentru o seară rusoaicele de la t.A.T.u.

Oana Sîrbu se va transforma în Julie Andrews și va juca un moment de musical din “Victor, Victoria”, un film din anul 1982, Andrei și Kamara de la Alb Negru îi vor imita pe Lady Gaga și Elton John, iar Cezar Ouatu va fi Levi Stubbs, solistul grupului Four Tops. Daniel Iordăchioae îl va întruchipa pe Liviu Vasilică și va purta costumul popular al regretatului interpret din zona Teleormanului, iar Lidia Buble va fi… Michel Buble.

De asemenea, show-ul de sâmbăta aceasta va avea și două momente speciale. Juratul Andrei Aradits se va transforma în Stela Popescu și va susține un moment artistic alături de marea doamnă a teatrului românesc de revistă. Iar jurata Ozana Barabancea va cânta, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune alături de fiica ei, Gloria, în vârstă de 10 ani.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus