Stiri de ultima ora

TE CUNOSC DE UNDEVA: Anda Adam, în rochie de mireasă

TE CUNOSC DE UNDEVA: Anda Adam, în rochie de mireasă
LifeStyle
TE CUNOSC DE UNDEVA: Anda Adam se mărită! Și cum familia ei biologică este împărțită pe patru continente, familia “Te cunosc de undeva!” a hotărât să-i organizeze, sâmbătă, 2 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, o nuntă muzicală pe care aceasta să n-o uite niciodată.

Te cunosc de undeva

TE CUNOSC DE UNDEVA: Sâmbătă seara, fosta concurentă de la “Te cunosc de undeva!” va îmbrăca rochia albă, în avanpremiera nunții ei programate în luna iunie, se va transforma într-o mireasă foarte sexy și se va bucura de urările muzicale ale foștilor ei colegi, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

La cine va ajunge jartiera Andei Adam, după ce Cosmin Seleși i-o va scoate de pe picior, cu dinții, și cine va prinde buchetul miresei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 2 mai, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a “Te cunosc de undeva!”.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Jackpot-ul serii îl va aduce pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, cu ajutorul lui Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, pe... Călin Goia. Cei doi vor interpreta alături de ceilalți componenți ai trupei Voltaj, piesa “De la capăt”, care va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Viena.

Pentru ediția de sâmbătă, ultima dinaintea semifinalei, concurenții și-au pregătit foarte riguros transformările. După succesul fulminant pe care l-au avut în postura celor două surori de la Azucar Moreno, Denisa și Raluca de la Bambi au de dus acum la bun sfârșit o nouă provocare latină, plină de patos și flamenco, dar în travesti: Gypsy Kings. Oana Sîrbu va cânta muzică populară, transformată în Andra, Cezar Ouatu va încerca să interpreteze piesa “Halelujah” precum Alexandra Burke, iar Liviu Vârciu îl va imita pe Aurel Moldoveanu. Alina Eremia va cânta “Moving on Up”, hit-ul anilor ’90, transformată în Heather Small, solista trupei M.People, Lidia Buble le va aminti tuturor de Luminița Dobrescu, prima româncă frumoasă și talentată care câștiga, în 1969, Cerbul de Aur, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru vor fi Ali Campell, solistul trupei UB40, și Pato Banton, iar Daniel Iordăchioae va cânta “S-a rupt lanțul de iubire”, transformat în Dan Ciotoi, solistul trupei Generic.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus