Stiri de ultima ora

Secretele siluetei lui Margot Robbie -

Secretele siluetei lui Margot Robbie -
LifeStyle
Margot Robbie a dat un interviu pentru ediția de mai a revistei Women’s Health din Marea Britanie și, cu ocazia asta, a împărtășit cititoarelor și dieta pe care o ține pentru a-și păstra silueta.

Actrița de 30 de ani, cunoscută pentru rolurile ei din și Birds of Prey, a spus că se menține slabă reducând carbohidrații,  excluzând dulciurile din meniu și, desigur, hidratându-se foarte bine, inclusiv cu ceai, la care ține foarte mult de pe vremea când locuia în UK. „Micul dejun este de obicei din cereale,” a dezvăluit ea „și, în timpul dimineții, beau și un smoothie care crește imunitatea. În mod normal, mănânc o salată de pui la prânz, iar la cină servesc o friptură de ton cu cartof dulce.”

Asta nu înseamnă că nu-i plac ocazionalele excese: „Mâncarea este un lucru important pentru mine. Îmi plac burgerii și cartofii prăjiți, pe care îi comand cu o halbă de bere. În SUA, masa mea preferată este un burger dublu cu trufe din lanțul american Umami Burger: vine cu fondue de brânză cu trufe, aioli de trufe și glazură de trufe,” a precizat ea.

Mutarea în LA, odată cu lansarea carierei sale internaționale, a adus cu sine și un interes crescut pentru activitățile fizice, a mai spus actrița, precum pilates, stretching, cursuri de dans și partide de tenis cu prietenii.  

Margot a vorbit și despre cât de greu îi este să se relaxeze după o zi aglomerată pe platoul de filmări. „Întotdeauna mi-a fost greu să mă opresc și să mă culc la sfârșitul zilei, mai ales dacă lucrez,” a spus ea. Soluția pe care a găsit-o e să-și creeze o atmosferă propice pentru odihnă. „Aplic o mască de față, aprind niște lumânări parfumate și liniștitoare, și îmi pun muzică relaxantă. Și dacă am avut o zi deosebit de grea, fac o baie cu multe bule și mă bucur de o bere rece în timp ce mă înmoi. Bliss.”

Vara aceasta, se va lansa în cinematografe și The Suicide Squad , un nou film din seria DC cu supereroi în care Margot o interpretează pe Harley Quinn.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus