Stiri de ultima ora

Sanito - ajutorul perfect pentru menținerea curățeniei spațiilor interioare

Sanito - ajutorul perfect pentru menținerea curățeniei spațiilor interioare
LifeStyle
Curățenia este esențială, indiferent de spațiul întreținut, iar una dintre cele mai importante suprafețe de care trebuie să avem grijă este podeaua, care trebuie să fie protejată și curățată cu mare atenție.

Printre cele mai eficiente soluții pentru menținerea podelelor în cele mai bune condiții, sunt covorașele profesionale , atât de interior, cât și de exterior.

Podelele au nevoie de o curățare constantă, deoarece se află tot timpul în contact direct cu exteriorul și astfel, suprafața va aduna constant murdărie. Prin urmare, podelele trebuie menținute curate, indiferent dacă vorbim despre spitale, clinici și cabinete medicale, școli, grădinițe, hoteluri, pensiuni, bănci, instituții sau chiar și benzinării sau magazine generale, de mici sau mari dimensiuni.

Curățarea și igienizarea spațiilor, în special în cazul zonelor de lucru în care ne desfășurăm activitatea este foarte importantă și trebuie realizată corespunzător, astfel încât să nu ne poata fi afectată în niciun fel sănătatea. Pentru spațiile care necesită o atenție mai mare pentru igienă, precum spitalele și clinicile medicale, se recomandă folosire covorașelor dezinfectante . Scopul acestor covorase este de a reține bacteriile și microbii. Aceste tipuri de covoare, sunt tratate în așa fel încât să poată asigura o igienizare profesională a spațiilor unde sunt utilizate. Covorasele de tip Sticky Mat au o eficiență surprinzătoare de 99.9%.

De asemenea, este foarte important, ca la intrarea într-un imobil, să se amplaseze covorașe de exterior, chiar și covorașe absorbante, acestea reprezentând un prim pas prin care se poate diminua cantitatea de murdărie ce ar putea ajunge în interiorul spațiilor.

Pe lângă alegerea covorașelor profesionale potrivite spațiului întreținut, trebuie să acordăm o atenție sporită curățării în detaliu a tuturor suprafețelor. Praful trebuie bine șters, mochetele și covoarele, trebuie aspirate și dezinfectate cu atenție pentru a evita orice risc de alergii, mai ales în spatiul unde se stă cea mai mare parte din zi. Ideal ar fi ca praful să se steargă bine și apoi să se folosească detergenți profesionali pentru mochete sau covoare.

Astfel, se evită transmiterea germenilor, iar procesul de curățare a prafului și murdăriei devine mai simplu ca niciodată, mai dacă sunt folosite soluții de curățenie profesionale și echipamente menite să facă munca exponențial mai ușoară.
www.casamea.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus