Stiri de ultima ora

ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu, tratată ca o divă în culise

ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu, tratată ca o divă în culise
LifeStyle
"Românii au talent, semifinala 1", de vineri seara, 8 mai, a strâns peste 2,8 milioane de telespectatori care au urmărit momente spectaculoase de acrobaţie, dans şi cântat. Unele lucruri nu s-au văzut însă în timpul show-ului live: juraţii au fiecare cerinţele lor, iar echipa emisiunii de la Pro TV se ocupă atent de ei.

Andra şi Mihaela Rădulescu

Românii au talent, semifinala 1 desfăşurată vineri seară în direct, a ridicat publicul în picioare cu numere captivante.  Ziarulring.ro  a aflat detalii picante din culisele primei ediţii lie a emisiunii de la Pro TV şi cum sunt trataţi juraţii. 

Mihaela Rădulescu este tratată ca o adevărată divă şi are o echipă de patru oameni care se ocupă de look-ul ei în timpul fiecarei pauze publicitare. Echipa Mihaelei îi retuşează machiajul, îi aranjează părul, îi aduc apă şi îi fac poze. Ba chiar, unul dintre ei se ocupă personal de vestimentaţia vedetei: Mihaela a purtat o rochie lungă, neagră şi mulată în cadrul emisiunii Românii au talent, iar bărbatul i-a aranjat cu grijă ţinuta ori de câte ori a fost nevoie. 

Andra, în schimb, nu are o echipă ca a Mihaelei: singura persoană care îi face toate poftele e soţul ei, Cătălin Măruţă. Gravidă în şase luni, solist l-a avut alături pe Cătălin, care i-a adus apă şi i-a făcut fotografii. Are însă un ritual înainte de a intrat în direct: Andra se închină de fiecare dată, pentru a se asigura că totul va fi bine. 

Nici Adi Moisescu şi Bebe Cotimanis nu au pretenţii speciale, însă Bebe trebuie să treacă printr-un "ritual" în fiecare pauză de publicitate: un angajat trebuie să îi pudreze chelia mereu. 

Românii au talent, semifinala 1: Ei au trecut în finală

După Românii au talent, semifinala 1, trei concurenţi au fost selectaţi să meagră în finală şi au şansa să câştige marele premiu de 120.000 de euro. Din cei 12 care au urcat pe scenă, Ion Barbu şi Traian Constantin au fost aleşi de public. Pe locurile trei şi patru s-au clasat cântăreaţa Nicoleta Iancu şi dansatorii Oana Zara şi Alexandra Bordea. Decizia grea a fost a juriului, iar cei patru i-au trimis pe dansatori în finală. 
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus