Stiri de ultima ora

ROMÂNII AU TALENT 2015: Ce artişti vor urca pe scenă în cea de-a patra semifinală

ROMÂNII AU TALENT 2015: Ce artişti vor urca pe scenă în cea de-a patra semifinală
LifeStyle
La cea de-a patra semifinală „Românii au talent”, pe scenă va urca Ruby, care va cânta melodia „Nu pune la suflet”, alături de What’s Up. Melodia ocupă primele locuri în topurile muzicale din România.

„Momentul de vineri va fi unul dintre cele mai importante pentru mine. Am onoarea de a cânta pe o scenă senzațională, în fața unui public minunat. Împreună cu What’s Up și instrumentiștii mei vom face show și vom cânta piesa <>. De foarte mult timp îmi doream să merg la <>”, a spus Ruby.

Citește si:

De asemenea, pe scena „Românii au talent” va urca şi câştigătorul  concursului „Vocea României”, Tiberiu Albu. Artistul va cânta în cea de-a patra semifinală alături de colegii săi de trupă, Molnar Csaba, la chitară, Andrei Ilie, la tobe, şi Șerban Ionuț Georgescu, la bass. Astfel, formaţia rock „Fameless” ca interpreta melodia „Right now”, compusă de cei patru membri.

„Fameless este trupa pe care am format-o alături de Andrei, Șerban și Csaba după câștigarea trofeului <>. Am ales împreună numele trupei. Am considerat că e o analogie interesantă la drumul pe care l-am parcurs eu la <>. Mesajul pe care ne dorim să-l transmitem oamenilor vineri la <> este acela că visele se pot împlini, dar trebuie să continui să crezi în ele. Noi o să ne dedicăm tot timpul, cu drag, visului nostru”, a spus Tiberiu Albu.

Citește si:

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Ruby, What’s Up, Tiberiu Albu şi trupa lui, Fameless.

În 26 iunie, Albu şi colegii săi vor susţine primul lor concert și vor cânta melodiile proprii.

Concurenţii „Românii au talent” luptă pentru marele premiu, de 120.000 de euro, sau pentru cel de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus