Stiri de ultima ora

Regina Elisabeta a II-a a confirmat că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale -

Regina Elisabeta a II-a a confirmat că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale -
LifeStyle
Regina Elisabeta a II-a a confirmat că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale

Palatul Buckingham a anunţat astăzi că Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale.

de Calitoiu Gabriela

Este oficial! Regina Elisabeta a II-a a confirmat astăzi că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familei regale, anunță Palatul Buckingham.

Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat să mai fie membri activi ai familiei regale în martie 2020, când s-au mutat în Statele Unite ale Americii și au început să câștige profit din colaborările cu Spotify sau Netflix. Parteneriatele cu cele două platforme aducându-le de altfel venituri în valoare de aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

De asemenea, odată cu pierderea acestui statut, Prințul Harry și Meghan Markle sunt nevoiți să renunțe și la numirile onorifice militare şi patronajele regale. Asta înseamnă că Reginei Elisabeta a II-a îi vor reveni în grijă următoarele asociații și instituții: The Royal Marines, RAF Honington, Royal Navy Small Ships and Diving, The Queen’s Commonwealth Trust, The Rugby Football Union, The Rugby Football League, The Royal Național Theatre și Association of Commonwealth Universities.

La câte minute după această declarație, purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a declarat că cei doi vor continua să sprijine organizaţiile pe care le-au reprezentat până acum. „Aşa cum a fost evidenţiat de munca lor din ultimul an, ducele şi ducesa de Sussex rămân dedicaţi datoriei lor şi în serviciul Regatului Unit şi lumii şi şi-au oferit sprijinul organizaţiilor pe care le-au reprezentat indiferent de rolul oficial.”

La începutul anului 2020, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se retragă din familia regală britanică. În iulie, cei doi s-au mutat alături de fiul lor, Archie, în noua lor casă din Santa Barbara, California. În septembrie au anunțat că au devenit independenți financiar de familia regală și au înapoiat banii cheltuiți pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus