Stiri de ultima ora

Raspunsul unui politician din Brasov, intrebat de ce vrea la europarlamentare. "Omenirea se afla in plin cutremur cosmogonic"

Raspunsul unui politician din Brasov, intrebat de ce vrea la europarlamentare. Omenirea se afla in plin cutremur cosmogonic
LifeStyle
Un politician din Brasov, iubitor de filosofie, regizor, si scenarist, dar mai ales dornic sa ajunga europarlamentar se bucura de un succes nebun pe internet.

Respectivul a ajuns viral dupa ce a afirmat, ca "omenirea se afla in plin cutremur cosmogonic", dar si ca tragedia aviatica din Apuseni, este asemanatoare tragediilor... lui Sofocle.

Intrebat cum a ajuns sa faca acest pas, politicianul explica: "Inainte de a raspunde la intrebare, as dori sa imi exprim personal un punct de vedere. Pentru a gasi un vinovat pentru tragedia aviatica ca si in tragediile lui Sofocle este greu de cuantificat, trebuie sa ne gandim ca ne aflam in plin cutremur cosmogonic intre eroul arhaic, cioabul frig si mitul civilizator."

Declaratiile politicianului au devenit viral pe internet in timp record. Drept urmare domnul Paler incearca sa detalieze razboiul cosmogonic: "Cutremurul cosmogonic care este un concept filozofic si reprezinta comuniunea dintre univers si fiinta umana in devenirea ei prin asimilarea de mituri religioase sau de alta natura si contopirea dintre om si mediul in care s-a format respectiv, in cazul Romaniei: de munte, codrul, animalele care populau codrul".

Sorin Paler se mira ca a devenit celebru intr un timp atat de scurt. Si nu datorita cartilor pe care le a scris.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu sustine ca nu il cunoaste pe Sorin Paler si ca listele pentru alegerile europarlamentare nu sunt definitive.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus