Stiri de ultima ora

Produse Tork pentru o igienă de durată

Produse Tork pentru o igienă de durată
LifeStyle
Tork este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piața mondială și oferă soluții complete și inteligente de igienizare și curățare a spațiilor. Gamele de produse Tork sunt extrem de variate și pot fi folosite într-o multitudine de spații, în funcție de necesități: dispensere și dozatoare, consumabile din hârtie, săpunuri lichide și spumă, dezinfectanți pentru mâini și coșuri pentru gunoi.

Dispenserele Tork sunt dispozitive din inox sau plastic, ce pot fi atașate pe o multitudine de suprafețe verticale, fie că este vorba despre baia unui bar, restaurant, aeroport sau o toaletă publică. Aceste dispensere se pot atașa și în locuința proprie, deoarece reprezintă un mijloc de stocare a prosoapelor de hârtie mai eficent, datorită faptului că nu va mai ocupa spațiu pe mobilier, unde majoritatea iși țin rola cu șervețele.

Sanito.ro oferă o gamă extrem de variată de  dispensere Tork  de înaltă calitate, la prețuri adaptate pentru toți clienții. Modelele vin în culori diferite, în nuanțe de negru, alb sau inox și au un aspect foarte modern. În funcție de dimensiunile spațiului în care sunt instalate, acestea au dimensiuni și capacități diferite, astfel încât design-ul general să fie unul plăcut, aerisit și modern. Mai mult decât atât, dispozitivele pot fi atât manuale, cât și cu automate, fiind acționate cu senzor, pentru o igienă mult mai atentă. De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea tuturor necesităților utilizatorilor, majoritatea dispozitivelor dispun de ferestre frontale, prin care să se poată observa gradul de încărcare al dispenserului.

Aceste dispensere sunt folosite în întreaga lume și pot fi observate în toate băile moderne din diverse locații, fie că este vorba despre un restaurant, un aeroport, o benzinărie, un centru comercial sau chiar un spațiu industrial. Aceste produse reprezintă soluții eficiene de a oferi clienților, angajaților, oaspeților sau partenerilor de afaceri o experiență pozitivă în interiorul spațiului întreținut și posibilitatea de a păstra o igienă corectă.

În Romania, aceste dispensere au apărut mai târziu, însă în ziua de astăzi, aproape toate spațiile profesionale care respectă standardele de curățenie și de igienă, detin astfel de dispozitive.

Produsele Tork pot fi folosit și în farmacii, spitale, clinici sau saloane de înfrumusețare, fiind ideale pentru menținerea igienei în zonele cu trafic intens.

Magazinul Sanito.ro este unul dintre distribuitorii de încredere de produse din gama producătorului Tork în România și oferă o gamă de peste 100 de produse profesionale Tork, dedicate oricărui tip de spațiu.
www.casamea.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus