Stiri de ultima ora

Produse Tork pentru industria HORECA

Produse Tork pentru industria HORECA
LifeStyle
Curățenia în interiorul spațiilor este extrem de importantă, de aceea este esențial să folosim echipamente de curățenie moderne și produse de curățenie profesionale, cu eficiență ridicată, special concepute pentru a fi manevrate cu ușurință și pentru a simplifica întregul proces de curățenie din interiorul spațiilor HORECA.

Produsele igienice Tork sunt extrem de variate și pot fi folosite pe diferite suprafețe. Tork este, de asemenea, cel mai mare producător de săpunuri lichide și spumă, dezinfectanți pentru mâini, dispensere și dozatoare, odorizante de camera, detergenți premium, atât pentru uz manual, cât și automat, detergenți de vase, detergenți de toalete și consumabile de hârtie precum: șervețele de masă, prosoape de hârtie, role de hârtie de tip industriale, hârtie igienică și multe altele. 

În industria HORECA, printre cele mai folosite produse sunt dispenserele. Sanito.ro oferă o gamă extrem de variată de  dispensere Tork  de înaltă calitate, cu utilizări variate și cu prețuri adaptate pentru toate necesitățile. Modelele sunt create pentru a deservi diferite functii: dispensere pentru hârtie pliată, pentru hârtie igienică sau pentru șervețele de masă. Acestea vin în culori diferite, în nuanțe de negru, alb sau inox și au un aspect foarte modern. În funcție de dimensiunile spațiului în care sunt instalate, acestea au dimensiuni și capacități diferite, astfel încât design-ul general să fie unul plăcut, aerisit și modern. Mai mult decât atât, dispozitivele pot fi atât manuale, cât și cu automate, fiind acționate cu senzor, pentru o igienă mult mai atentă. De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea tuturor necesităților utilizatorilor, majoritatea dispozitivelor dispun de ferestre frontale, prin care să se poată observa gradul de încărcare al dispenserului.

Aceste dispensere sunt folosite în întreaga lume și pot fi observate în toate băile moderne din diverse locații, fie că este vorba despre un hotel, un restaurant, un aeroport, o benzinărie, un centru comercial sau chiar un spațiu industrial. Aceste produse reprezintă soluții eficiene de a oferi clienților, angajaților, oaspeților sau partenerilor de afaceri o experiență pozitivă în interiorul spațiului întreținut și posibilitatea de a păstra o igienă corectă.

Produsele Tork reprezintă soluții eficiente, ideale pentru menținerea igienei în zonele cu trafic mediu și intens și nu trebuie să lipsească din niciun spațiu deschis publicului.
www.casamea.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus