Stiri de ultima ora

Prințul William și Kate Middleton, acuzați că au încălcat din neatenție regulile de carantină -

Prințul William și Kate Middleton, acuzați că au încălcat din neatenție regulile de carantină -
LifeStyle
Prințul William și Kate Middleton se află din nou în mijlocul unei controverse, fiind acuzați că au încălcat involuntar regulile de carantină impuse în acest moment în Marea Britanie.

Ducele și Ducesa de Cambridge au fost fotografiați zilele trecute în timp ce vizitau o instalație cu tematică de Crăciun amplasată pe proprietatea Reginei din Sandringham, Norfolk, instalație cunoscută sub numele de Luminate, un traseu frumos luminat prin pădurile locale.

Prințul William și Kate Middleton erau însoțiți de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, însă au fost fotografiați în compania Ducilor de Wessex (Prințul Edward și soția acestuia, Sophie) și a familiei acestora – Lady Louise Windsor, în vârstă de 17 ani, și James Viscount Severn, în vârstă de 13 ani.

Cele două familii sunt acuzate că au involuntar regulile de carantină și de distanțare impuse în acest moment în Marea Britanie, zona Sandringham aflându-se în categoria Tier 2, ceea ce înseamnă că maxim 6 persoane, inclusiv copii, se pot întâlni în exterior dacă nu fac parte din aceeași gospodărie. Iar în acest caz este vorba despre 9 persoane.

O persoană care vizita Luminate în același timp a făcut mai multe fotografii celor două cupluri regale și susține că aceștia au socializat pe întreaga durată a vizitei lor.

View this post on Instagram

„Este clar că încălcau regulile Covid , în părerea mea, deoarece ei erau 9 oameni din două gospodării separate. Era foarte clar că se distrau și pentru ei era o seară în familie. Se vedea că toți cei 5 copii se simțeau foarte bine. Însă nu este deloc ok că pentru ei există o anumită regulă și pentru noi ceilalți alte reguli. Este chiar o încălcare flagrantă a regulilor”, a declarat persoana care a realizat fotografiile.

View this post on Instagram

Conform regulilor de carantină și distanțare socială din Marea Britanie, „regula celor 6” interzice ca familiile să stea de vorbă cu alte familii chiar și în exterior, chiar și în cazul în care se întâlnesc întâmplător pe stradă.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus