Stiri de ultima ora

Prințul Harry, apariție inedită în Los Angeles alături de un celebru actor -

Prințul Harry, apariție inedită în Los Angeles alături de un celebru actor -
LifeStyle
Prințul Harry își face din ce în ce mai mult simțită prezența la Hollywood.

de Andreea Ilie

Prințul Harry a fost surprins de paparazzi în Los Angeles filmând alături de actorul și prezentatorul James Corden, gazda show-ului The Late Late Show.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce filmau câteva scene într-un autobuz supraetajat și fiind acompaniați de o mică echipă de filmare.

Potrivit publicației People, Prințul Harry , în vârstă de 36 de ani, și James Corden, 42 de ani, au filmat pentru Carpool Karaoke, un segment foarte popular al emisiunii pe care o prezintă Corden.

Conform surselor citate de publicațiile de peste Ocean, cei doi au fost acompaniați non-stop de o escortă a poliției, de echipa privată de securitate a Ducelui de Sussex și toată lumea prezentă a urmat protocoalele impuse de pandemia de coronavirus.

Harry pare a se simți în largul său, așa cum se poate observa și din fotografii, fiind cunoscută prietenia dintre el și James Corden. De altfel, Corden a participat la nunta din 2018 a lui Harry cu Meghan Markle, dar și la recepția care a urmat.

Prințul Harry s-a mutat de câteva luni în Montecito, California împreună cu soția lui, Meghan Markle, și fiul lor, Archie, care va împlini în curând 2 ani.

Mai multe voci au mărturisit de curând că Prințul Harry își dorește să îi calce pe urme soției sale și să înceapă o adevărată carieră la Hollywood! „Harry e hotărât să înceapă o carieră la Hollywood , la fel ca Meghan”, precizează o sursă pentru Us Weekly. „Se concentrează pe realizarea de documentare în legătură cu o cauză bună – și nu doar pe partea de producție. O să îl vedem și în fața camerelor de filmat, în special în rolul de purtător de cuvânt”.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus