Stiri de ultima ora

Prima apariție în public a Ducilor de Sussex de la anunțul sarcinii lui Meghan -

Prima apariție în public a Ducilor de Sussex de la anunțul sarcinii lui Meghan -
LifeStyle
Aceasta este prima apariție în public de la anunțul că Meghan Markle este însărcinată pentru a doua oară – astfel că am admira stilul ei vestimentar de invidiat cu care ne-a obișnuit și care ne-a lipsit, fără dubii.

Stând relaxată pe canapea alături de soțul ei, Ducesa de Sussex a purtat o superbă rochie fără mâneci semnată Oscar de la Renta (în valoare de aproximativ 3.500 de dolari), iar părul a decis să îl lase liber, în bucle lejere.

Harry și Meghan au vorbit puțin despre cum va fi podcastul lor de pe Spotify. „Folosim podcastul ca să începem conversații puternice”, a declarat ea. „Conversații care să inspire, să provoace, să educe”, a adăugat Harry. „Am creat Archewell Audio ca să ne asigurăm că aducem în față voci care poate până acum nu au fost auzite, și pentru a asculta poveștile oamenilor”, concluzionează actrița.

Ducii de Sussex au surprins pe toată lumea la începutul anului trecut când au decis să se retragă din familia regală britanică și să renunțe la titlurile și îndatoririle lor. Mai mult, de când s-au mutat în Statele Unite ale Americii au reușit să câștige venituri în valoare de aproximativ 100 de milioane de lire sterline prin colaborările cu Netflix și Spotify, bani din care în septembrie au înapoiat și suma cheltuită pentru renovarea fostei lor reședințe din Marea Britanie.

La scurt timp a venit și răspunsul foștilor Duci de Sussex, oferit tot prin intermediul purtătorului lor de cuvânt: „După cum reiese din activitatea lor din ultimul an, Ducele și Ducesa de Sussex rămân în datoria și serviciului în Marea Britanie și în întreaga lume și și-au oferit sprijinul organizațiilor pe care le-au reprezentat indiferent de rolul oficial pe care îl aveau. Serviciul este universal”.

Dacă Prințul Harry „a fost dezamăgit” să afle decizia Reginei, fratele său, Prințul William , ar fi criticat reacția acestora la anunț, relatează ET. Experta în protocolul regal, Katie Nicholl a declarat pentru publicație că relațiile dintre Harry și familia regală britanică se vor răci cu siguranță – mai ales după ce el și Meghan au fost chemați în emisiunea lui Oprah Winfrey de pe CBS din 7 martie, aproape în același timp cu emisiunea Reginei, „A Celebration for Commonwealth Day”.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus