Stiri de ultima ora

(P) De Ziua Femeii, vino la IULIUS MALL CLUJ sa iti transformi frumusetea intr-un record mondial

(P) De Ziua Femeii, vino la IULIUS MALL CLUJ sa iti transformi frumusetea intr-un record mondial
LifeStyle
Pentru a celebra intr-un mod inedit Ziua Femeii, Iulius Mall invita doamnele si domnisoarele sa participe la un eveniment care va aduce recunoastere internationala municipiului Cluj-Napoca.

Sambata, 8 martie 2014, Iulius Mall Cluj le ofera ocazia unica in viata de a se implica in incercarea oficiala GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan. Intalnirea va avea loc la parterul Iulius Mall Cluj, incepând cu ora 18.00. Cel care se va ocupa de buna dispozitie a publicului va fi indragitul prezentator Catalin Maruta, in timp ce darul muzical special va fi oferit de trupa Vama. Evenimentul este unic pentru Cluj-Napoca, fiind prima incercare oficiala GUINNESS WORLD RECORDS® organizata in oras.

Iulius Mall Cluj concureaza la categoria „Cele mai multe femei care se rujeaza simultan” . Recordul actual este detinut de Esika, un brand sud-american de cosmetice, care a reunit 1.002 consultanti in centrul comercial Tamanaco din Caracas, Venezuela, pe 19 august 2012.

Doritoarele, indiferent de varsta, care vor sa isi transforme frumusetea intr-un record mondial, chiar de ziua lor, sunt asteptate la Iulius Mall Cluj. Rujurile cremoase, in culori ispititoare, vor fi oferite tuturor participantelor de brandul international AVON, prezent in peste 100 de tari, cu mai mult de 6 milioane de reprezentanti. Doamnele si domnisoarele vor trebui sa se rujeze timp de 1 minut, simultan, pentru a stabili recordul. Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj in parteneriat cu AVON si va beneficia de prezenta unui reprezentant oficial al GUINNESS WORLD RECORDS®.

In cadrul grupului de companii Iulius, aceasta este cea de-a treia actiune cu notorietate mondiala . Pe 2 iunie 2012, ansamblul urbanistic Palas si Iasul au stabilit impreuna un record: 12.740 de lampioane inaltate simultan. Pe 8 decembrie 2013, la Palas Mall au fost prezente 1.073 de persoane costumate in elfi, care au stabilit un nou record mondial la categoria „Cea mai mare adunare de oameni imbracati in spiridusii lui Mos Craciun”.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus