Stiri de ultima ora

Motivele pentru care nimeni nu se compară cu tine, în funcție de zodie

Motivele pentru care nimeni nu se compară cu tine, în funcție de zodie
LifeStyle
Știi deja că toți oamenii sunt diferiți din atât de multe puncte de vedere, având calități aparte care îi fac speciali. Tu ești unul dintre ei. Deși încercăm să păstrăm în minte acest lucru, iar la un moment dat pare că ne și iese, apar acele insecurități care ne îndeamnă să dăm un pas înapoi.

— Astrologie 01 martie 2019 de Ionescu Teodora

Există anumite calități care corespund cu fiecare zodie și arată nu doar aspecte ale personalității lor generale, ci și lucrurile pe care le caută în alte persoane. Încă din copilărie ni s-a spus constant că oamenii sunt diferiți și fiecare dintre noi avem propriile caracteristici care ne formează mentalitatea. Astrologia ne indică motivele pentru care ceilalți ne privesc ca pe o persoană unică:

Berbecii acceptă provocările. Ești specială pentru ei datorită modului în care îi încurajezi mereu să fie din ce în ce mai buni. Ești sinceră în legătură cu intențiile tale așa că nu-și impun să fie ceea ce nu sunt. Aceștia văd un potențial nesfârșit în tine și se vor strădui să se ridice la nivelul tău.

Stabilitatea este unul dintre lucrurile pe care Taurii și le doresc cel mai mult. Iubesc romantismul și vor avea o conexiune specială cu oamenii care simt la fel. Alături de tine, nu simt că trebuie să se străduiască pentru a te ține aproape. Dragostea pe care o oferi este entuziasmantă, ești o persoană specială pentru ei, așa că, simt că pot fi ei înșiși.

Gemenii au nevoie constantă de motivație. Fiind genul de persoane care se plictisesc repede, preferă conversațiile lungi, un aspect pe care îl apreciază la tine. Ești un izvor nesfârșit de povești interesante și aventuri. Pe Gemeni îi tragi mai ales atunci când arăți că ești la fel de entuziasmată ca ei.

Racii simt totul cu intensitate. Au o varietate de sentimente și se străduiesc să fie înțeleși. Cu tine pot construi acea conexiune mentală puternică, pot vorbi despre lucrurile importante în viață fără să se simtă inconfortabil. Pot explica teorii conspiraționale și pot vorbi relaxați despre Univers.

Leii au întotdeauna o părere foarte bună despre ei. Tu îi inspiri să fie umili și recunoscători. Este foarte neobișnuit ca un Leu să găsească o persoană pe care să o placă mai mult decât pe ei înșiși. Le dai un motiv pentru care să facă un pas în spate și să se gândească și la alte persoane.

Fecioarele au deja viitorul plănuit, iar tu faci parte din el. Reprezinți persoana pe care și-au dorit-o mereu aproape, iar după ce au petrecut atât de mult timp căutându-te, nu vor renunța prea ușor la tine. Chiar și în momentele dificile vor încerca să găsească un mod prin care să te ajute să le depășești.

Deși sunt capricioase, tu le dai un motiv să aibă încredere în ele și în decizia de a fi alături de tine. Deși încearcă să plece imediat cum apare o problemă, tu ești atât de stabilă și sigură încât nu le dai niciun motiv pentru care ar face acest lucru. În ochii lor, întruchipezi perfecțiunea.

Scorpionii sunt sceptici. Cred că oamenii acționează într-un anumit fel conduși de anumite motive. Le arăți cum oamenii pot iubi sincer, iar pentru acest lucru îți sunt recunoscători. Deși rămân pesimiști, le oferi o doză de încredere în persoanele din jur.

Săgetătorii sunt foarte productivi când nu sunt implicați într-o relație. Asta nu înseamnă că le place să nu aibă pe cineva alături, însă sunt foarte concentrați să-și îndeplinească obiectivele și vor face orice pentru a-și îndeplini visurile. Dacă apari în viața lor, vei deveni obiectivul și visul lor.

Alături de tine, Capricornul se simte din nou copil. Serios și determinat, acesta face alegeri foarte bune. Îi pasă de tine așa cum îi pasă de propria familie și se consideră norocos că te are aproape.

Ești acea persoană alături de care Vărsătorul poate fi vulnerabil. De obicei, nu se deschid în fața altor persoane decât după ce le-au inspirat siguranță. Au încredere în tine, iar acesta este cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi.

Peștii cred în oameni, dar cel mai important, cred în tine. Le-ai arătat inima ta și te iubesc pentru asta. Când întâlnesc o persoană pe care ajung să o iubească, apare o conexiune care devine aproape imposibil de întrerupt. Te-au ales pentru atitudinea deschisă și sunteți pe aceeași lungime de undă.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus