Stiri de ultima ora

MASTERCHEF 2015: Ei sunt concurenţii care se bat pentru FINALA MASTERCHEF

MASTERCHEF 2015: Ei sunt concurenţii care se bat pentru FINALA MASTERCHEF
LifeStyle
MASTERCHEF 2015: Marea finala MasterChef este tot mai aproape, competitia devine din ce in ce mai intensa si probele din ce in ce mai tensionate.

Anuta, Claudia, Adriana, Florin, Andrei, Iulian, Liviu si Claudiu au luptat pentru un loc in semifinala Masterchef, acestia fiind supusi la trei teste cu cutia misterelor.

Prima proba a fost una plina de emotii, in care concurentii s-au reintalnit si au gatit alaturi de mamele lor preparatele favorite din copilarie. Revederea a fost una impresionanta si i-a motivat pe cei opt sa dea tot ce-i mai bun in bucataria Masterchef.

In urma acestei probe, Claudia a fost desemnata castigatoare, fiind prima concurenta calificata in semifinala. Ei i s-a alaturi si Claudiu, care a fost ales de cei trei chefi inaintea inceperii celui de-al doilea test.

Cea de-a doua proba le-au fost testate aptitudinile in flambare, iar Andrei si Anuta au urcat la balcon, in timp ce Adriana a parasit competitia culinara.

Ultima proba, care a reprezentat si un test sub presiune, i-a adus fata in fata pe Florin, Iulian si Liviu, acestia luptandu-se pentru ultimele doua locuri in semifinala Masterchef. Florin si Liviu i-au convins pe chefi sa mearga mai departe, in timp ce Iulian a iesit din cursa pentru marele premiu.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus