Stiri de ultima ora

Marina Voica a împlinit 84 de ani! Cum își petrece aniversarea?

Marina Voica a împlinit 84 de ani! Cum își petrece aniversarea?
LifeStyle
Vezi pozele

Marina Voica a împlinit 84 de ani! Celebra artistă locuiește în prezent la Breaza, localitate în care și-a dorit să se retragă, să fugă de agitația și de temperaturile ridicate din București.

Acolo cântă, dansează, compune, grădinărește și nu se simte deloc singură. Marina Voica este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică ușoară din țara noastră.

Marina Voica a împlinit 84 de ani! Cum își petrece aniversarea?

Pentru a o celebra, actrița Oana Sîrbu a vizitat-o pe artistă în grădina locuinței sale din Breaza, în cadrul unei transmisii live Vorbește Lumea.

„Ciudat mă simt. Stau, stau. Trăiesc, trăiesc și deodată vine ziua mea de naștere. Și-odată vin atâtea felicitări și trebuie să fiu fericită pentru că, de fapt, noi câteodată ne întristăm că, uite, timpul trece.

Și cifra crește. Dar, dacă toată lumea se bucură de ziua aceasta, eu vă mulțumesc foarte mult. Oana, te sărut”, a mărturisit Marina Voica.

„Sunt foarte apropiată afectiv de generația reprezentată de doamna Marina Voica, plină de muzicieni. Mi se pare cea mai frumoasă reprezentantă a generației domniei sale.

Eu, fiind crescută într-o familie de artiști, și tatăl meu, făcând foarte multe turnee cu teatrul, aducea multe discuri de vinyl pe 45 de turații.

Cumpăra foarte multe discuri cu Margareta Pâslaru, Dan Spătaru, Doina Spătaru, cu Doina Badea și cu doamna Marina Voica”, a completat actrița.

„Eu vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat. Aș vrea să-i mulțumesc fiecăruia în parte. Vă sărut!”, a mai spus Marina Voica.

De ce a fost cea mai mândră în cei 84 de ani Marina Voica?

„Mândră că ați venit aici azi. Mândră că am venit în țara asta care m-a adoptat și m-a luat în brațe și sper ca așa să mă duc din viață, lăsând o amintire frumoasă.”

Vedeta face parte din generația de aur a muzicii pop-soul românești, alături de Margareta Pâslaru, Aurelian Andreescu, Dida Drăgan, Dan Spătaru, Corina Chiriac, fiind și o stea a emisiunilor de divertisment.

După absolvirea Facultății de Finanțe și Credit de la Moscova, unde l-a cunoscut pe Marcel Voica, fostul ei soț, artista s-a stabilit definitiv în România.

Succesul l-a atins imediat după lansarea sa în emisiunea Tinere talente a lui Valeriu Lazarov de la TVR, cu piesa Pe aripa vântului, lansată în 1960.

Cu ocazia Zilei regalității, în anul 2013, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Peleș, Marina Voica a primit, din partea Casei Regale a României, Ordinul Coroana României în grad de Cavaler.

Decorația a fost înmânată de Alteța Sa Regală principesa Moștenitoare Margareta a României.

Foto: Facebook

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica cea mare a Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica fostei bebelușe Oana Ioniță!

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

The post Marina Voica a împlinit 84 de ani! Cum își petrece aniversarea? appeared first on Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

unica.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus